כניסה
למנויות
צרו קשר

פסטרמה הודו של אריאלה

פסטרמה הודו של אריאלה

נקניקים ונקניקיות קנויים כדאי להגביל למינימום האפשרי ובהחלט עדיף להכין לבד ולהנות מפסטרמה מרכיבים טבעיים בלבד שניתן לשלב כחלבון בתפריט.

רכיבים:

חזה הודו
1 כף שמן זית
1 כף דבש
1 כפית פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה לפי טעם
2 שיני שום כתושות
1 כפית תבלין לעוף של אהרוני
מעט מלח

אופן ההכנה:

מערבבים את כל הרכיבים ומורחים את חזה ההודו. מכניסים לתנור על 200 מעלות ל 20 דקות בכל צד.
מומלץ להכין כגוש אחד ללא חיתוך.

כיצד נתייחס?

כל 100 גרם חזה הודו לפני בישול זו מנת חלבון אחת = כ 70 גרם פסטרמה מוכנה.

להאמין. לפעול. להגשים.