פסטרמה הודו של אריאלה
פסטרמה הודו של אריאלה
נקניקים ונקניקיות קנויים כדאי להגביל למינימום האפשרי ובהחלט עדיף להכין לבד ולהנות מפסטרמה מרכיבים טבעיים בלבד שניתן לשלב כחלבון בתפריט.
רכיבים:
חזה הודו
1 כף שמן זית
1 כף דבש
1 כפית פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה לפי טעם
2 שיני שום כתושות
1 כפית תבלין לעוף של אהרוני
מעט מלח
אופן ההכנה:
מערבבים את כל הרכיבים ומורחים את חזה ההודו. מכניסים לתנור על 200 מעלות ל 20 דקות בכל צד.
מומלץ להכין כגוש אחד ללא חיתוך.
כיצד נתייחס?
כל 100 גרם חזה הודו לפני בישול זו מנת חלבון אחת = כ 70 גרם פסטרמה מוכנה.
